Bedenica
Početna
Povijest
Ustrojstvo
Foto album
Glasnik
Godišnjaci
Tvrtke
Opći akti
PRORAČUNI
PLAN NABAVE
FINANCIJSKA IZVJESCA
REGISTRI UGOVORA
GODIŠNJA IZVJEŠĆA O PROVEDBI ZPPI-a
IZBORI 2017.
PROSTORNI PLAN I PLAN CIVILNE ZAŠTITE
NATJECAJI
Udruge
VZO BEDENICA
KUD Danica
NK Strmec Bedenica
Udruga Umirovljenika
LD Fazan
Ankete
Kako Vam se sviđa novi izgled naše web stranice? (1-loše 5-odlično)
 
Informacije
Kontakti
Advertisement
Tko je Online
Gostiju online: 1
Anketa o iskazu interesa poljoprivrednog gospodarstva za navodnjavanjem poljoprivrednih površina

Uključivanjem u pilot projekt navodnjavanja imate mogućnost da besplatno dobijete potrebnu infrastrukturu za navodnjavanje do svoje proizvodne parcele. Iskoristite priliku za sigurniju i uspješniju proizvodnju. Molimo Vas da popunite dolje navedenu Anketu jer je to prvi preduvjet za pripremu projekta javnog navodnjavanja na Vašem području.

Opširnije...
 
Javna rasprava o nacrtu Plana gospodarenja otpadom

Općinski načelnik Općine Bedenica objavljuje Javnu raspravuo nacrtu Plana gospodarenja otpadom Općine Bedenica za razdoblje 2018. do 2023. godine. Javni uvid u nacrt Plana vršit će se u razdoblju od 24. listopada 2018. godine do 23. studenog 2018. godine u prostorijama Općine Bedenica, Bedenica 112, svakim radnim danom od 07:00 do 15:00 sati.

Opširnije...
 
Javni natječaj: prodaja nekretnina u vlasništvu Općine Bedenica
Općinski načelnik Općine Bedenica raspisao je Javni natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Bedenica. Ponude se dostavljaju pisanim putem. Rok za dostavu ponuda je 8 dana od objave u Narodnim Novinama.
Opširnije...
 
Obavijest o namjeri davanja koncesije za obavljanje javne usluge prikupljanja, odvoza i zbrinjavanja
Dana 24.08.2018. godine u Elektroničkom oglasniku javne nabave pod brojem objave 2018/S 01K-0022986 objavljena je Obavijest o namjeri davanja koncesije za obavljanje javne usluge prikupljanja, odvoza i zbrinjavanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada sa područja Općine Bedenica. 
Rok za dostavu ponuda je do 24.09.2018. g. do 14:30 sati, a Dokumentacija za nadmetanje stavljena je na raspolaganje u Elektroničkom oglasniku javne nabave i na službenim stranicama Općine Bedenica.
Opširnije...
 
LAG „Zeleni bregi“ održava radionice uz najavu natječaja za male poljoprivrednike

Lokalna akcija grupa „Zeleni bregi“ početkom idućeg tjedna objavit će natječaj za javna sredstva „Unapređenje poslovne konkurentnosti malih poljoprivrednih gospodarstava iz Lokalne razvojne strategije LAG-a. Natječaj je sukladan tipu operacije 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja. Prijave će se zaprimati od 2. srpnja do 1. kolovoza 2018.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 25 od 48