Bedenica
Početna
Povijest
Ustrojstvo
Foto album
Glasnik
Godišnjaci
Tvrtke
Opći akti
PRORAČUNI
PLAN NABAVE
FINANCIJSKA IZVJESCA
REGISTRI UGOVORA
GODIŠNJA IZVJEŠĆA O PROVEDBI ZPPI-a
IZBORI 2017.
PROSTORNI PLAN I PLAN CIVILNE ZAŠTITE
NATJECAJI
Udruge
VZO BEDENICA
KUD Danica
NK Strmec Bedenica
Udruga Umirovljenika
LD Fazan
Ankete
Kako Vam se sviđa novi izgled naše web stranice? (1-loše 5-odlično)
 
Informacije
Kontakti
Advertisement
Tko je Online
Javni natječaj: prodaja nekretnina u vlasništvu Općine Bedenica
Općinski načelnik Općine Bedenica raspisao je Javni natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Bedenica. Ponude se dostavljaju pisanim putem. Rok za dostavu ponuda je 8 dana od objave u Narodnim Novinama.
Opširnije...
 
Obavijest o namjeri davanja koncesije za obavljanje javne usluge prikupljanja, odvoza i zbrinjavanja
Dana 24.08.2018. godine u Elektroničkom oglasniku javne nabave pod brojem objave 2018/S 01K-0022986 objavljena je Obavijest o namjeri davanja koncesije za obavljanje javne usluge prikupljanja, odvoza i zbrinjavanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada sa područja Općine Bedenica. 
Rok za dostavu ponuda je do 24.09.2018. g. do 14:30 sati, a Dokumentacija za nadmetanje stavljena je na raspolaganje u Elektroničkom oglasniku javne nabave i na službenim stranicama Općine Bedenica.
Opširnije...
 
LAG „Zeleni bregi“ održava radionice uz najavu natječaja za male poljoprivrednike

Lokalna akcija grupa „Zeleni bregi“ početkom idućeg tjedna objavit će natječaj za javna sredstva „Unapređenje poslovne konkurentnosti malih poljoprivrednih gospodarstava iz Lokalne razvojne strategije LAG-a. Natječaj je sukladan tipu operacije 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja. Prijave će se zaprimati od 2. srpnja do 1. kolovoza 2018.

Opširnije...
 
Odluka o sprječavanju nepropisnog odbacivanja otpada

Na temelju članka 36. stavk a13. Zakon ao održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13 i 73/17) i članka 36. Statuta Općine Bedenica (Glasnik Općine Bedenica 1/18 i 2/18) Općinsko vijeća Općine Bedenica na 9. sjednici održanoj 24. 5. 2018. donijelo je ODLUKU o mjerama za sprječavanje nepropisnog odbacivanja otpada i mjerama za uklanjanje odbačenog otpada.

Opširnije...
 
Poziv na javni uvid Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvats

Sukladno članku 29. stavku 5. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN br. 20/18) Općina Bedenica objavljuje Poziv na javni uvid prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Općine Bedenica

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 1 - 25 od 46